Sjuk

Låg på sjukan från natten mellan söndag och måndag tills i onsdags. Jag åkte in pga av ryggvärk, magont, diarréer och hög feber. Det visade sig vara nån form av infektion och när jag kom dit var de rädda att det var en urinvägsinfektion som gått upp i njurarna, men vid ett ultraljud som visade att mina njurar funkade som de skulle så var det ingen panik längre iaf, men jag blev kvar på den kirurgiska avd. När jag först kom till akuten fick jag lämna urinprov (bla) och när svaret på detta kom på tisdagen så kunde de stryka urinvägsinfektion. Jahapp. Så vad var det då för konstig infektion som härjade i min kropp som orsakade diarréer. Läkarna hade ingen aning.

Då jag under tisdagen blev betydligt bättre kunde de på onsdagen släppa hem mig vid lunchtid ungefär. Skönt.

Idag fick jag svar på avföringsprovet jag lämnat på måndagen. Det visade sig vara så att jag fått kycklingsjukan, som man kan få från dåligt tillagat smittat kycklingkött, precis som salmonella, fast detta är mycket snällare. Hmmm... helt klart måste det vara på thairestaurangen som pappa och jag åt på i torsdags som jag blev dålig och med en infektion liggandes i kroppen så blev det visst system overload. Min kropp pallade inte.

Well well, nu mår jag ganska bra igen. Inga diarréer mer. Ska ta det lugnt resten av veckan och siktar på att vara tillbaka i skolan på måndag.

Nu går jag på två olika tabletter. Antibiotika och nåt som jag inte riktigt vet vad det är. Men då jag hade mycket låg kaliumhalt och fick tabletter för det på sjukan så kan de vara tabletter för det.

Det här var ju inte riktigt vad jag skulle skriva om, men jag kan ju avsluta med lite saker som rör skolan.

Vi håller på o jobbar för fullt med våra bidrag till en internationell designtävling som hålls i Monaco. Tjejerna i min grupp har slitit som djur under veckan, medans jag var på sjukhuset, och de har mms:at mig bilder på hur det går för dem. Det var kul att de lät mig få följa arbetet på sjukan även om det var trist att inte kunna vara där och hjälpa till.

Imorgon ska våra aftonklänningar, som vi sydde förra terminen, äntligen fotograferas! Hurra! Snart kanske man kan lägga upp en bild på den då.

Ikväll hade de en pysselkväll med middag med hela skolan. Och jag missade den. :( Lite tråkigt. Men jag fokuserar på att bli frisk nu, så jag tröstade mig med att ligga och glo på kostymdramer. Hehe.

Oj, vad det här blev ett långt inlägg! :P  Hoppas ni orkade läsa igenom det.

Kram!


Kommentarer
Postat av: Maggie

Jag orkade lasa! ^_^

Vad skont att du faktiskt akte till sjukhuset och tur att de tog det pa allvar och tog bra hand om dig. Det ar alltid trakigt att vara sjuk, mn det har lat som en riktigt ruskig upplevelse! :SOch avslutningsvis vill jag saga VILKA HIMLA GOA KLASSKOMPISAR! du har. Att de mmsar och haller dig uppdaterad nar du ar borta ar hur fint o gulligt som helst. Har sjalv vart med om grupper dar det inte hander och da kanner man sig sa lost och overflodig nar man kommer tillbaka... uh, ja lite neggo dar pa slutet men krama alla dina gruppmedlemmar en gang exrta fran mig for att de ar sa fina! Pa riktigt, det ar hansyn om bade dig, de andra, gruppen o projektet!kram

2010-04-16 @ 05:35:09
URL: http://maggiemakeupaddict.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback